top of page

Ruukilta löydät useita upeita tiloja eri käyttötarkoituksille. Oli sitten kyseessä tv-tuotanto, yritysjuhlat tai häät - rouhea tehdasmiljöö sopii raameiksi.

Koy Kellokosken tehtaat Oy

Ruukilla on kuvattu useita kotimaisia tv-tuotantoja ja elokuvia, mikäli olet kiinnostunut alueen käyttömahdollisuuksista, asiasta vastaa Koy Kellokosken tehtaat / Pepe Makkonen / pepe.makkonen @ isto.fi

 

Kellokosken tehtaat vastaa yleisesti alueen vapaista vuokratiloista. Lisätietoa löydät Koy Kellokosken tehtaat -sivulta.

TILAVUOKRAUS

DSC05109_1_edited.png

Liikuntakeskus Ruukki

Liikuntakeskuksella on kuvattu elokuvia ja mainoksia. Erilaiset liikuntaryhmät ja seurat käyvät Liikuntakeskuksella omalla ryhmällä harjoittelemassa. Liikuntakeskus järjestää monipuolisia virkistys- ja työhyvinvointipäiviä. Keskukselta löytyy tilat niin reippaampaan menoon, kuin sykkeen laskuunkin; kuntosali, toiminnallinen harjoittelu, vapaat painot, nostopaikat, tatami, 25m ruohomatto, monipuoliset laitteet ja välineet, erillinen pienryhmätuntialue.

liikuntakeskusruukki.fi

jenni @ liikuntakeskus.fi

IMG_0748.JPG

Ruukin Konttori & Verstas

Ruukinkulman Konttorin ja Verstaan luovat tilat mahdollistavat monipuolisen coworking työskentelyn, kokoukset ja neuvottelut, studiokuvaukset. Konttori on pieniä tapahtumia silmällä pitäen suunniteltu tila, jossa työskentelee mm. muotoilijoita, valokuvaajia, taiteilijoita sekä viestinnän moniosaajia. Verstaan upea korkeakattoinen tila taipuu neuvottelutilasta valokuvausstudioksi ja pajatilasta pop up- kaupaksi. Monipuolinen Verstas on varattavissa parista tunnista vaikka koko viikonlopuksi.

ruukinkulma.com

ruukinkulma @ gmail.com

Ruukin Maljat

Ruukin maljojen sali on vuokrattavana ryhmille äänimalja- tai yinjoogaohjauksen kera. Sopii hyvin vaikka Tyhy-päivien ohjelmaan yhdessä muiden ruukin palveluiden kanssa!

varaaheti.fi/ruukinmaljat

ruukinmaljat @ gmail.com

Ruukin Tangotehdas

Ruukin Tangotehdas vuokraa upeaa loftmaista 150m2 tilaa yrityksille, yhdistyksille sekä yksityistilaisuuksiin. Tilassa voit järjestää esimerkiksi häät.

ruukintango.com

ruukintango @ gmail.com

Terapia- ja perhepalvelu Sauma

Toimitilaa vuokrataan myös ulkopuolelle päivä- ja kuukausivuokralla. Toimitilassa on kaksi erillistä huonetta, joista ensimmäinen, ikkunallinen huone on vastaanottotila ja toinen ikkunaton huone toimii sosiaalitilana. Tilasta löytyy jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Tila sopii vataanottotilaksi, sekä esimerkiksi toimistokäyttöön. Pitkäaikaisen alivuokralaisen on mahdollista päästä sisustamaan tilaa tarpeiden mukaisesti.

tpsauma.fi

terapia.perhepalvelusauma @ gmail.com

Tanssikoulu TNT Tuusula

Tila soveltuu työporukoille, sekä yksityishenkilöiden syntymäpäiviin ja muihin juhlatilaisuuksiin.

asiakaspalvelu @ nitsku.fi

20230605_182256_edited.jpg
bottom of page