top of page

AJANKOHTAISTA

WhatsApp Image 2024-02-15 at 10.10.24.jpeg

Ruukin kevät!

Ruukilla tapahtuu monenlaista kevään aikana. Meiltä löytyy blinibrunssia ja ihania torstaipajoja sekä erilaisia teematapahtumia.

 

Veera Falckin suositut torstaipajat saavat jatkoa. Pajoissa Ruukinkulman Verstaalla pääset luomaan uutta omin käsin, aiheina on kransseja, kynttilöitä ja keramiikkaa – koruja unohtamatta. Lisätietoa ruukilla järjestettävistä torstaipajoista: veerafalck.fi

Kinuskillan suositut brunssit ovat lauantaipäivien ilo. Blinibrunssi on saatavilla 2. maaliskuuta 2024 asti. Kattauksia on kaksi, klo 11 ja klo 13. Gluteenittomia blinejä saa nauttia 35€/hlö hintaan, 4-10-vuotiaat 15€, alle 4-vuotiaat maksutta. 

Ystävänpäivän kunniaksi voit hemmotella itseäsi ja ystävääsi tai puolisoasi esimerkiksi Ruukin maljojen Pariyinyogalla ja sointukylvyllä, sunnuntaina 11. helmikuuta klo 18-20.15. Lue lisää ja varaa paikkasi: varaaheti.fi/ruukinmaljat

2. kesäkuuta Ruukin alue täyttyy urheilukansasta, kun tuhatpäinen kannustajajoukko tulee hurraamaan triathlonisteille. Mikäli oma kisapaikka Ruukki Triathlonissa kiinnostaa, tutustu tapahtumaan: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555221126406

 

Museon kesän teemanäyttely on "Julkkis kävi täällä". 

Onko sinulla mielenkiintoisia tarinoita tai valokuvia kylällä asuneista ja vierailleista tunnetuista henkilöistä vuosien takaa tai tältä päivältä? Kerro niistä Riitalle, 

Riitta Liski 040 7731889 riitta.liski@gmail.com

TAPAHTUMAT 2024 

PE
09/08

Tuusulan Taiteiden yö

SU
08/12

Kellokosken ruukin joulumarkkinat

JOULUMARKKINAT-28.jpg

Tervetuloa joulumarkkinoille

3. joulukuuta 2023 klo 10-15

Joulumarkkinat saapuu jälleen ruukille. Ruukin alueen yrittäjät; ravintolat, putiikit, kirppis, museo, yhdistykset ja taiteilijat luovat joulutunnelmaa ja kutsuvat sinutkin nauttimaan kiireettömästä joulun taiasta ruukin tunnelmallisille kujille! 

Joulumarkkinoille saapuu myyjiä myös ympäri Suomen. Myyntipisteitä on yhteensä lähes sata ja tarjolla on vaikka mitä kivaa ja mielenkiintoista!

Markkinapäivänä on hyvä jättää auto kotiin ja viihtyä alueella kävellen. HSL:n bussi tulee ihan tapahtuma-alueen viereen.

Joululahjaostosten lomassa on tarjolla myös monenmoista herkkua heti syötäväksi ja tuliaisiksi mukaan!

Tuusulan Taiteiden yö

Perjantaina 11.8. klo 18-22

 

Kellokosken ruukilla on rentoa meininkiä ja viihdyttävää taidetta ruukin viehättävän rouheassa miljöössä.

Tule fiilistelemään kujille, nauttimaan taiteesta, upeista esityksistä ja löytämään oma sisäinen taiteilijasi avoimissa työpajoissa.

 

Tarjolla myös sirkushuveja, tankoakrobatiaa, käsilläseisontaa ja paljon muuta.

Kahvilassa ja kojuista suolaista ja makeaa herkkua. Kaikki ruukin puodit ja kirpputori avoinna koko illan!

Tapahtuma on ilmainen!

bottom of page