top of page
Sivun alkuun

RUUKIN PALVELUT & YRITTÄJÄT

Helmiä.jpg

HelmiDeli

Hurmaava helmikauppa verkossa. HelmiDelistä saat helmet, korunosat, työvälineet ja tarvikkeet aina edullisesti ja nopeasti.

helmideli.fi

FB - HelmikauppaHelmiDeli

YHTEYS

info @ helmideli.fi

AVOINNA

24/7 verkkokauppa

irina nyyssönen art 5.jpg

Irina Nyyssönen Art / Studio Obake

Irina Nyyssönen Art / Studio Obake on luovanalan yritys, joka toimii Ruukinkulman Konttorilla. Irina luo kaikkea grafiikasta ja veistoksista maalauksiin ja printteihin. Nyyssönen järjestää myös erilaisia maalauskursseja Konttorilla tai asiakkaan omissa tiloissa. Irinan motto on Amor vincit omnia.

 

irinanyyssonenart.fi

IG - @irinanyyssonenart

FB - Irina Nyyssönen Art

YHTEYS

irina @ obake.fi

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

kaisukaplin3.jpg

Kaplin Creative Oy

Taiteilija ja valokuvaaja Kaisu Kaplin on monialayrittäjä ja vahva visualisti. Hän luo maalaus- ja keramiikkataidetta sekä järjestää muun muassa keramiikka- ja maalauspajoja yrityksille ja yksityishenkilöille. Teoksiin pääsee tutustumaan sovitusti ruukilla, vapaana olevat teokset, printit ja kurssit löytyvät verkkosivuilta. Valokuvausasiakkaina Kaisulla ovat Suomen suurimmat lehtitalot, yritykset, yhteisöt ja toisinaan myös yksityishenkilöt.

kaisukaplin.com

IG - @kaisukaplin

YHTEYS

kaisu @ kaisukaplin.com

0405569069

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

kakku_1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-

Lounas-kahvila Kinuskilla

Kinuskilla on urbaani maaseutu lounas-kahvila, joka on toiminut ruukin sydämessä vuodesta 2011 alkaen. Arkisin Kinuskilla tarjoaa lounasta, lauantaisin brunsseja ja heiltä on mahdollista tilata myös catering-tilaisuuksia. Kinuskillan keskiössä on hyvä ruoka, joka tarkoittaa raaka-aineiden arvostamista, herkullisia sesongin makuja, käsityötä, hyvää mieltä ja pieniä yksinkertaisia elämyksiä. Kinuskilla on kestävä ja eettinen valinta, jossa voi huonoa omaatuntoa tuntematta nauttia lounasta, ottaa santsikupin jos toisenkin ja nauttia omassa leipomossa käsityönä leivotun lämpimäisen.

Kinuskilla

YHTEYS

myynti @ kinuskilla.fi

AVOINNA

Ma-Ke 10.30-15.00

To-pe 10.30-18

La 10-16

SU suljettu

Laura G työhuone.jpeg

Laura Gröndahl

Laura Gröndahl on taiteilija ja muotoilija. Hän on työskennellyt monipuolisesti kuosisuunnittelun, julkisen taiteen ja maalaustaiteen parissa. Lauran muotoonsahattuja puisia teoksia voi nähdä ympäri ruukin aluetta. Jos olet kiinnostunut jostain teoksesta tai printistä, Gröndahlin työhuoneella voi käydä sovitusti laittamalla hänelle viestiä. 

lauragrondahl.com

IG - @lauraelinag

YHTEYS

lauraelinag @ gmail.com

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

DSC05028_1.jpg

Liikuntakeskus
Ruukki

Monipuolinen liikunta parantaa elämänlaatua, ihmisillä on oikeus voida hyvin. Avara ja valoisa kuntosali on avoinna 24h, punatiilisten seinien suojissa. Kuntosalilla asiakkaiden kehumat puitteet, sekä monipuoliset laitteet ja välineet. Ilmapiiri on ystävällinen ja mukava. Ilmaiset parkkipaikat. Pukuhuoneissa suihkutilat. 

liikuntakeskusruukki.fi

IG - @liikuntakeskusruukki

FB - LiikuntakeskusRuukki

Liikuntakesku

YHTEYS

045 315 3545

jenni @ liikuntakeskusruukki.fi

AVOINNA

24/7 jäsenille ja vuosikorttilaisille

Toimisto ma & ti 16-18.30

Marihans Beauty

Marihans Beauty palvelee sinua käsien hoidon sekä erilaisten kynsipalveluiden parissa. Yrityksen tilat löytyvät Ruukin kirppikseltä, omalla sisäänkäynnillä pienestä hoitohuoneesta.

 

marihansbeauty.fi

IG - @marihansbeauty

FB - marihansbeauty

YHTEYS

marihans.beauty @ gmail.com

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

ruukin_sivut_muscleteam_edited.jpg

Muscleteam

Muscleteamin hieronta -ja personal trainingin tavoite on, että asiakas määrittää työnkuvan. Se voi vaihdella niska-hartiahieronnasta pitkäjänteiseen elintapojen muutokseen ja esimerkiksi kuntosaliharjoitteluun. Muscleteamilla on kaikenikäisiä asiakkaita ja palautteissa mainitaan, että palvelu on hyväntuulista ja pedanttia. Iän tuoma kokemus on myös hyödyksi erilaisten asiakkaiden kanssa.

muscleteam.fi

FB - muscleteam8

IG - @muscleteam8

YHTEYS

hannu @ muscleteam.fi

AVOINNA

Sopimuksen mukaan ma-pe klo 10-20

Nea-12 (1).JPG

NEAN

NEAN yrittäjä Nea Leino tuottaa videoeditointia ja graafisen suunnittelun palveluja Ruukinkulman Konttorilta käsin. Monipuolinen tausta etenkin somealustoille tehtävästä videoeditoinnista on NEAN vahvuus, johon viimeaikaiset graafisen suunnittelun opinnot ovat antaneet lisäosaamista.

nean.fi

nealeino.fi

IG - @neancreative

YHTEYS

info @ nean.fi

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

IMG_2160_edited.jpg

Nätimpi kauneus- ja hiuspalvelut

Nätimpi on kauneus- ja hiusalan yritys, joka tarjoaa ihonhoitopalveluja monen vuoden kokemuksella sekä korkealaatuisia ihonhoitotuotteita ihosi hyväksi. Saat myös jalka- ja käsihoidot sekä meikkauspalvelut. Kampaamosta löydät ekokampaamopalveluja, hoitotuotteita sekä perinteiset parturi-kampaamopalvelut.

Tarja Waris: kosmetologi- ja ekokampaamopalvelut SKY-kosmetologi/ekokampaaja Mari Salin: parturi-kampaamopalvelut

natimpi.com

YHTEYS

tarja.natimpi @ gmail.com

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

Näyttökuva 2024-1-25 kello 19.14.02.png

Oranssi Uni

Oranssin Unen Taina Ryöppy valmistaa naisille vaatteita pellavasta ja kierrätyskankaista. Vanhat, vahvat lakanat, ruusu- ja ruutukuvioiset verhot ja pellavapöytäliinat, pitsit ja kirjonnat saavat Tainan käsissä uuden elämän uniikkeina mekkoina, takkeina ja hameina. Tärkeä osa kierrätysmalliston luomisessa on värjäys; näin eri värisistä ja kuviollisista kankaista tehty vaate muuttuu harmoniseksi kokonaisuudeksi.

IG - @oranssiuni

FB - Oranssi Uni

Oranssi uni

YHTEYS

tainaryop80 @ gmail.com

AVOINNA

Ti-La klo 11-16 

Muina aikoina sovitusti

305448416_608324630768915_24876130994801773_n.jpg

Patovahti

Grilliruokia, kuumia ja kylmiä juomia. Padon äärellä oleva ravintola tarjoilee toisinaan myös karaokea viikonloppuisin. Livemusaa ja sirkushuveja!

YHTEYS

patovahti @ patovahti.fi

AVOINNA

Ti-To 16-00

Pe 16-02

La 12-02

Su 12-00

Patovahti
Näyttökuva 2024-1-25 kello 19.11.10.png

Popliini

Popliini on söpö paperi- ja sisustuskauppa, jonka valikoimista löytyy muun muassa kotimaisten pienyrittäjien tuotteita. Popliinissa pyörii myös lastenvaatteiden second hand -kauppa sekä Matkahuollon ja UPS:n pakettipiste. Kesällä Popliinista voi vuokrata suplautoja ja lähteä ulkoilemaan Keravanjoelle.

ruukinpopliini.fi

FB - Ruukin Popliini

IG - @ruukinpopliini

Popliini

YHTEYS

info @ popliini.info

AVOINNA

Ti-Pe 10-18 

La 10-15

simppeleitä sämppeleitä_edited.jpg

puust.it

Puust.it on rakentunut 15 vuotta sitten alkaneesta kahden sukupolven unelmasta suunnitella ja rakentaa uudenlaisia arjen esineitä perinteisistä materiaaleista. Teemme kotimaisista puumateriaaleista muun muassa kylttejä, koruja, koristeita ja yrityslahjoja. Omien tuotteiden myynnin lisäksi palvelemme asiakkaita suunnittelussa, tuotekehityksessä ja asiakkaan omien tuoteideoiden protoilussa. Puust.it järjestää tilauksesta 2-4 hengen ryhmille puolen päivän mittaisia lasertyöpajoja, joissa voi suunnitella ja toteuttaa esimerkiksi oman laserkorumallin. Ruukin Lasipalatsin yläkerrassa toimiva puust.it pyörii Tuomo Nyyssösen vetämänä. Tuomon toinen ammatti on kuvaus, ohjaaminen ja editointi.

YHTEYS

info @ puust.it

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

20240124_160554.jpg

Rauhalan rustiikki

Sisustus-ja lahjatavarapuoti Rauhalan Rustiikki tarjoaa asiakkailleen kauniita, rustiikkisia sisustustuotteita, joita ei kaikilla ole. Maanläheisyys, vanha kierrätetty puu ja luonnon näkyminen tuotteissa ovat puodin vahvuus sisustusmarkkinoilla. Rauhalan rustiikki tuo maahan kauniita tuotteita muualta Euroopasta ja toteuttaa asiakkaiden unelmia. 

 

rauhalanrustiikki.fi

FB - Rauhalan Rustiikki

IG - @rauhalan_rustiikki

Rauhalan rustiikki

YHTEYS

rauhalanrustiikki @ gmail.com

AVOINNA

Ke-Pe 11-17

La 11-15 

Sesonkiaikoina laajemmat aukioloajat.

4A0B2A89-6E87-4697-B03D-78A7F56203B6_edited.jpg

Ruukin Kirppis

Olet tervetullut muuttamaan tarpeettomat tavarasi rahaksi sekä tekemään löytöjä myyntipöydistämme. Myynti on meillä helppoa: voit valita itsellesi parhaiten sopivan myyntipaikan, vaihtopäivä on joka päivä. Käytössämme on selkeä ja helppo hinnoittelu ja meiltä saat kaiken myyntiin tarvitsemasi ilman erillistä veloitusta. Voit myös vaivattomasti seurata myyntiäsi missä ja milloin tahansa. Lunasta itsellesi myös Ruukin Kirppiksen kanta-asiakaskortti vieraillessasi kirppiksellä. Kanta-asiakkaille joka 10. myyntiviikko on ilmainen. Kortti on voimassa kaksi (2) vuotta ensimmäisestä leimasta.

 

ruukinkirppis.fi

FB - Ruukin Kirppis

IG - @ruukinkirppis

Ruukin kirppis

YHTEYS

kirppis @ ruukinkirppis.fi

AVOINNA

Ma suljettu

Ti-Pe 10-18.00

La-Su 10-17

IMG_0709.JPG

Ruukin Konttori & Verstas

Ruukinkulman luovat tilat Konttori ja Verstas kutsuvat mukaansa yhteisölliseen työtilaan. Kellokosken ruukin parhaimmalla paikalla sijaitseva Coworking-tila on yrittäjille, freelancereille, läppäri kainalossa kulkeville, yhteisöä kaipaaville, luoville sieluille, inspiroivaa ympäristöä etsiville, ehkä juuri sulle? Konttori on pieniä tapahtumia silmällä pitäen suunniteltu tila, jossa työskentelee mm. muotoilijoita, valokuvaajia, taiteilijoita sekä viestinnän moniosaajia. Verstaan upea korkeakattoinen tila taipuu neuvottelutilasta valokuvausstudioksi ja pajatilasta pop up- kaupaksi.

ruukinkulma.com

IG - @ruukinkulma

FB - Ruukinkulma

YHTEYS

ruukinkulma @ gmail.com

AVOINNA

24/7 jäsenille

KulaandFriends-217.jpg

Ruukin maljat

Anna äänimaljojen hoitaa ja helliä, rentouttaa kehoa ja mieltä. Yksityis- ja yritysryhmät sekä henkilökohtaiset hoidot tunnelmallisessa miljöössä, rauhallisessa tilassa palauttaa ja virkistää. Ruukin maljoilla pysähdyt tärkeimmän, oman itsesi äärelle lempeissä harjoituksissa ja hoidoissa. Varaa paikkasi ryhmätunnille, omaan hoitoon tai pyydä tarjous yksityistunnista vaikka Tyhy-päivän ohjelmaksi!

 

Äänimaljahoidot, äänimaljarentoutus, yinjoogaa, soundful yin, soundful yin hoidot, meditaatiot, palautumisvalmennus.

varaaheti.fi/ruukinmaljat

IG - @ruukinmaljat

FB - Ruukinmaljat

YHTEYS

ruukinmaljat @ gmail.com

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

laattatyö.jpg

Ruukin Saviset ry

Yhdistys keramiikan harrastajille.

FB - Ruukin Saviset ry

YHTEYS

aila.toivonen @ outlook.com

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

IMG_1541-1_edited.jpg

Ruukin Tangotehdas

Ruukin Tangotehdas tarjoaa avarat ja kauniit tilat juhliin ja yksityistilaisuuksiin laidasta laitaan. Uniikilla Tangotehtaalla on mahdollista järjestää myös yritystapahtumia, kokouksia ja työpajoja. Tilassa pääsee tanssinkin pyörteisiin tangon opetuksen ja tanssitapahtumien lomassa. Tangotehdas haluaa tarjota asiakkailleen ripauksen glamouria, juhlan tuntua, sekä sykähdyttäviä hetkiä, jotka säilyvät muistoissa pitkään!

ruukintango.com

FB Ruukin Tangotehdas

IG - @ruukintangotehdas 

Tangotehdas

YHTEYS

ruukintango @ gmail.com

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

IMG_2658_edited.jpg

Tanssikoulu TNT Tuusula

Tanssikoulu TNT Tuusula on idyllinen, ja tunnelmallinen harrastuspaikka lapsille ja aikuisille. Tarjoamme tankotanssin ja käsilläseisonnan viikkotunteja, tiiviskursseja, leirejä, sekä työhyvinvointipäivä yrityksille. Tanssikoululla on lämmin ja helposti lähestyttävä ilmapiiri, johon jokainen on tervetullut mukaan. Meille on tärkeää, että jokainen voi harrastaa miltä tahansa tasolta, eikä kilpaileminen ja kovaa treenaaminen ole ainoa vaihtoehto, vaikka sekin on mahdollista. Tanssikoulu TNT Tuusula on myös edustettuna tankotanssin maajoukkueessa.

YHTEYS

asiakaspalvelu @ nitsku.fi

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

Näyttökuva 2024-1-25 kello 19.19_edited.

Tehdasmuseo ja Museokauppa Maija

Ruukin Tehdasmuseossa on esillä aikoinaan tehtaassa valmistettuja tuotteita, sekä kuvia ja tietoa ruukin ja sitä ympäröivän kylän kehityksestä. Tehtaan historiikkia esitellään vaiherikkaasti aina vuodesta 1796 lähtien. Kesän 2024 teemanäyttely on "Julkkis kävi täällä". Museon yhteydessä on Museokauppa Maija, jossa on myynnissä muun muassa kirjoja, lahjatavaroita sekä Riitta Liskin suunnittelemia neulevaatteita ja asusteita.
 

Museoon on vapaa pääsy.

tehdasmuseo.fi

FB - kellokoskenruukintehdasmuseo

FB - Design Riitta Liski

Museo

YHTEYS

info @ tehdasmuseo.fi

riitta.liski @ gmail.com

AVOINNA

Ajankohtaiset aukioloajat verkkosivuilla.

image_edited.jpg

Terapia- ja perhepalvelu Sauma

Terapia- ja perhepalvelu Sauma (Susanne Salonmäki) tarjoaa ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa yksilötyöskentelynä sekä pareille ja perheille. Sauma tarjoaa myös menetelmätyöskentelyä ilman terapia-asiakkuutta, esimerkiksi elämänjana- ja unelmakarttatyöskentelynä. Saumasta on saatavilla yksityistä sosiaalialan ohjausta systeemisellä työotteella. Salonmäki on sosionomi Amk ja ratkaisukeskeinen keho- ja seksuaalispainotteinen lyhytterapeutti. Lisäkoulutuksina Sosiaalityön perus- ja aineopinnot, perhearviointimenetelmä -koulutus sekä Dialektisen käyttäytymisterapian koulutus.

tpsauma.fi

FB - Terapia- ja perhepalvelu Sauma

IG - @terapiajaperhepalvelu_sauma

YHTEYS

terapia.perhepalvelusauma @ gmail.com

0407530345, tekstiviestitse

AVOINNA

Sopimuksen mukaan

WhatsApp Image 2024-05-07 at 11.32.52.jpeg

Uudenmaan Rala Palvelut Oy

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista rakennusalan kumppania? Uudenmaan Rala Palvelut Oy on täällä auttamassa! Tarjoamme laajan valikoiman rakennuspalveluita, kuten uudisrakentamista, remontointia, korjausrakentamista ja paljon muuta. Luota osaamiseemme ja sitoutumiseemme asiakkaidemme tyytyväisyyteen. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua toteuttamaan unelmasi!

uudenmaanralapalvelut.fi

IG - ralapalvelut

YHTEYS

info @ uudenmaanralapalvelut.fi

Johanna Myllymäki-4.jpg

Valokuvaaja Johanna Myllymäki

Valokuvaaja Johanna Myllymäki on tehnyt pitkän ja monipuolisen uran mainonnan, brändien ja aikakauslehtien parissa. Hän valokuvaa hyvää fiilistä, oli sitten kyseessä ihminen, koti, ruoka tai tuote. Myllymäen asiakkaina on pääasiassa yritykset, joille hän myös editoi lyhyitä videoita.

johannamyllymaki.com

IG - @johannamyllymakiphoto

YHTEYS

johanna @ johannamyllymaki.com

AVOINNA

Sopimuksen mukaan.

IMG_0772.JPG

Veera Falck

Veera Falck pyörittää oman korubändin lisäksi Kellokosken ruukilla viikoittaisia työpajoja. Yleisiä tai privapajoja omalle porukalle on tarjolla kukkasidonnasta korupajoihin ja tuftauksesta kynttiläpajoihin. Veeran työnkuvaan kuuluu myös erilaiset visuaaliset palvelut; myymäläuudistukset, messuosastot ja tapahtumat. Veera Falck luotsaa myös Ruukinkulman coworking Konttoria ja studio Verstaan toimintaa. Saatat törmätä Veeraan myös Popliinin tiskin takana.

veerafalck.fi

IG - @veerafalck

FB - veerafalck.fi

YHTEYS

veera.falck @ gmail.com

AVOINNA

Sopimuksen mukaan.

bottom of page